Roten til alt godt
Kok, mos, stek, bak

Fargerikt, sunt og fullt av smak
Rotgrønnsaker byr på farger, smak og variasjon, og kan forvandle ethvert måltid til noe spesielt. Prøv dem bakt, stekt, rå eller i bakst – mulighetene er uendelige.
Se etter Nyt Norge-merket, da vet du at roten er norsk.

Chips av rotgrønnsaker

Wok med rotgrønnsaker

Ovnsbakte rotgrønnsaker
Rotgrønnsaker er næringsrike og allsidige.
Søte når de bakes, sprø når de stekes, myke når de moses og friske når de spises rå. La rotgrønnsakene sette både smak og farge på tallerkenen din.

Loaded fries med rotgrønnsaker

Spagetti med bakte rotgrønnsaker

Grateng med persillerøtter
Våre beste oppskrifter med rotgrønnsaker
Dette bør du spise om høsten
Høsten er tid for norske råvarer på sitt aller beste. Nå er det bare å nyte alt fra søte epler til fargerike grønnsaker.
Grøntløftet er et samarbeid mellom hele grøntnæringen i Norge, med mål om å øke forbruket og andelen av norske frukt og grønnsaker